alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Kävlinge Skåne Sverige

Sommar däck nya från 550:- inkl mont

Sommar däck nya från 550:- inkl mont
F Detta är en annons från ett företagDäckverksamhet, montering, skifte, försäljning av däck och fälgar, däckhotell. Inga frågor ang däck och fälgar är korkade. Det handlar ändå om din och din familjs säkerhet. Hos oss gäller priset du får. Inga konstiga överraskningar när du ska betala. I våra priser ingår alltid montering, balansering och att vi tar hand om dina gamla däck. Vi har en alldeles ny maskinpark med äkta tyska kvalité.
Vi är ett nystartat familjeföretag där vi främst vill sätta din säkerhet framför vår strävan efter att bli miljonärer. Bolaget är styrt av två systrar där båda har barn och vet hur viktig familjen är, därför vill vi ge dig möjlighet att känna dig säker i din bil. Vi hoppas att även de du möter på vägarna har varit hos oss och köpt däck då hos oss har alla råd. Då vi vet hur viktigt det är med säkerhet så valde vi en slogan som påminner om vår strävan efter säkra bilar ute på vägarna.

Vår erfarenhet - Din säkerhet
http://www.dackis.nu/erbjudanden/
550 kr16 maj
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information